Filters

Hippe upcycled autoband tassen gemaakt van de binnenbanden van vrachtwagens.

Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

In deze categorie vind je stoere trendy autoband tassen gemaakt van binnenbanden van vrachtwagens.

Used2b heeft een exclusieve collectie autoband tassen ontworpen die gemaakt zijn van upcycled tubes.  Dit geeft de tassen de uitstraling van een stoere leren tas.  Het materiaal is zeer sterk maar tegelijkertijd soepel en heeft een ruige textuur.  

Het sobere design van de autoband tassen in combinatie met de contrasterende rode en gele kleuraccenten geeft de tassen een frisse hippe uitstraling.

STOERE EN STERKE ZWARTE TASSEN

De autoband tassen van used2b zijn gemaakt van gerecyclede binnenbanden van vrachtwagens wat deze tassen een stoere, doorleefde uitstraling geeft. Dit materiaal is niet alleen zeer soepel en oersterk, het is ook slijtvast, en natuurlijk waterdicht.  

TRASHURES

De autoband tassen zijn een voorbeeld van de trashures van de Used2b collectie.  Het hergebruik van binnenbanden die anders verbrand zouden worden, draagt bij aan het schoner houden van het milieu maar het hergebruik van deze materialen geeft de tassen ook een ruig karakter. Hun stevigheid en robuuste uitstraling komen juist in dit tweede leven als upcycled autoband tas optimaal tot hun recht.

FAIR TRADE TASSEN

Daarnaast vervult het hergebruik ook een sociale rol. De producten worden geproduceerd door een Indiase NGO die specialist is in het omtoveren van restmaterialen en afval in hippe trashures. Fight poverty with fashion is hun slogan en met de creatie van hun hippe producten creëren ze werkgelegenheid voor de verzamelaars van het afval en voor de makers van deze trashures. De producten worden Fair trade geproduceerd door mensen met een sociale achterstandspositie.  Deze mensen krijgen niet alleen werk maar ook opleidingen, en sociale steun en of protectie. 

URBAN MESSENGERS UPCYCLED TUBES

De collectie stoere autoband-tassen van used2b bestaat uit een Koerierstas met rode accenten of een zwarte koerierstas met gele accenten, en een kleinere urban messenger met rode of gele accenten.  Ook hebben wij nog een special edition schoudertasje waarbij de basis van vrachtwagenbinnenbanden is gemaakt maar de flap van reddingsvesten uit een verouderd vliegtuig.

© Copyright 2021 Used2b.nl Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »