Filters

Hippe reddingsvest tassen upcycled reddingsvesten

Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Met trots presenteert Used2b haar Cabin Crew Selection: deze bestaat uit hippe upcycled reddingsvest tassen.  Het is een exclusieve collectie van koerierstassen, bowling bags en klein schoudertasje. 

REDDINGSVEST TASSEN MET EEN VERHAAL

Deze exclusieve en innovatieve tassencollectie is gemaakt van originele reddingsvesten uit een vliegtuig.  Door de aankoop van een partij reddingsvesten bij een vliegtuig recycling bedrijf kon er in een atelier in India een unieke gele en rode reddingsvest tassen van gemaakt worden.  Deze Cabin Crew reddingsvest tassen zijn een praktische eyecatcher en geschikt voor mannen én vrouwen. 

ORIGINELE TASSEN

Als je op zoek bent naar een originele tas die niemand heeft dan moet je hier zeker even rondkijken.  De reddingsvest tassen van used2b zijn ideaal als je een hippe tas zoekt die ook nog ruim is en praktisch ingedeeld.

Dit noemen wij ook wel onze Cabin Crew Collection.   Original Dutch Design, fair geproduceerd in India. 

Dus zoek je een moderne schoudertas, een werk-tas, een sporttas, bowling-bag of schoudertasje waar je echt mee opvalt?  Dan kun je hier in de categorie reddingsvest tassen je hart ophalen.

TRASHURES

De reddingsvest tassen zijn een voorbeeld van de trashures van de Used2b collectie.  Het hergebruik van verouderde reddingsvesten draagt bij aan het schoner houden van het milieu maar het hergebruik van deze materialen geeft de tassen ook een uniek karakter. Hun markante uitstraling komen juist in dit tweede leven als upcycled reddingsvest tas optimaal tot hun recht.

FAIR TRADE TASSEN

Het hergebruik speelt ook een sociale rol. De producten worden geproduceerd door een Indiase NGO die specialist is in het omtoveren van restmaterialen en afval in hippe trashures. Fight poverty with fashion is hun slogan en met de creatie van hun hippe producten creëren ze werkgelegenheid voor de verzamelaars van het afval en voor de makers van deze trashures.

De producten worden Fair trade geproduceerd door mensen met een sociale achterstandspositie.  Deze mensen krijgen niet alleen werk maar ook opleidingen, en sociale steun en of protectie. 

Originele reddingsvest tassen vind je bij used2b.nl

 

 

© Copyright 2022 Used2b.nl Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »