Garantie en klachten

KLACHTENREGELING

Wij willen je verzoeken om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

GARANTIE

  • Used2b geeft 6 maanden garantie op fabrieks-, productie- en materiaalfouten.
  • Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
  • Bij de beoordeling wordt rekening gehouden met gebruiksduur, intensiviteit van het gebruik en het
    gepleegde onderhoud.
  • Schade van buitenaf valt niet binnen de garantie voorwaarden.
  • Beschadigingen aan ritsen, klittenband, knopen vallen buiten de fabrieksgarantie, tenzij deze meteen na ingebruikname defect blijken. 

RETOURNEREN

Hoewel wij de kwaliteit van onze artikelen continu proberen te waarborgen, kan het toch gebeuren dat onze artikelen niet aan je verwachtingen voldoen. Je kunt de artikelen dan binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terug sturen. Stuur geen artikelen met gebreken retour zonder eerst contact met ons te hebben opgenomen hierover. Retourneren van producten waar niets mis mee is kan uitsluitend op de volgende manier:

Pak de producten en alle toebehoren weer goed in. De producten en de verpakkingen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn zodat wij de retourzending onbeschadigd ontvangen. Voeg aan het pakket je pakbon of een kopie van je orderbevestiging toe of als dat niet lukt een briefje met daarop je ordernummer en de reden van retour. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening en risico. 

Stuur het pakket naar:

VASCO fulfilment / magazijn MixMamas

Ringdijk 378

2983 GS Ridderkerk

Nederland

Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen, op je rekening. Wil je een ander product ontvangen? Dan plaats je eenvoudigweg een nieuwe bestelling via onze webwinkel. 

 

© Copyright 2022 Used2b.nl Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »