Betaalmethoden

Je kunt in onze webshop eenvoudig en veilig betalen. Voor al onze online betalingen (met uitzondering van Afterpay) maken wij gebruik van van de gecertificeerde Nederlandse payment service provider Sisow. Sisow beschikt over een vergunning van de Nederlandse bank om als betaalinstelling op te treden.

Uitgebreide informatie over Sisow is te vinden op www.sisow.nl

Betalingen worden altijd uitgevoerd met behulp van beveiligde protocollen herkenbaar aan een slotje in de adresregel van je internet browser  .

Wij slaan zelf geen bankgegevens van je op en bewaren deze niet binnen onze omgeving. Deze informatie is uitsluitend in de systemen van onze payment provider Sisow opgeslagen.

Used2b biedt verschillende betaalmethoden aan om elektronisch te betalen.

iDEALiDEAL

Met iDeal kun je eenvoudig betalen met je eigen bankpas. De betaling wordt direct uitgevoerd waardoor wij je order snel kunnen verwerken.

Als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je gebruik maken van iDeal. |

Het betalen via iDeal doe je via de betalingsomgeving van de eigen bank en is dus veilig en vertrouwd.

iDEAL storing?

Is er sprake van een iDEAL storing of heb je geen kaartreader bij de hand? Je kunt bij Used2b ook betalen met Paypal. Hier heb je geen kaartreader voor nodig. Ook kun je kiezen voor bankoverschrijving of voor SOFORTBanking. SOFORTBanking kan als prima alternatief dienen als afrekenen via iDEAL niet mogelijk is bijvoorbeeld door een iDEAL storing.  Als je internetbankiert bij  ING, ABN Amro, SNS en Regio Bank kun je in geval van een iDEAL storing veilig via SOFORTBanking betalen. Als je bankiert bij de Rabobank helaas niet.

  BanContact  (voorheen MisterCash)

Onze Belgische klanten die online bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank en beschikken over een digipass, kunnen via Bancontact (Mister Cash) eenvoudig online betalingen verrichten. Je geeft eerst de gevraagde gegevens van je betaalkaart in. Vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm. Je hebt dan je digipass nodig, die je ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. Je ontvangt aan het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je op het computerscherm jouw identiteit en betaling.
Vervolgens kom je weer terug op onze website.  Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat je bestelling direct kan worden verwerkt. 

SofortBanking (voorheen  Direct E-Banking )

Onze Duitse klanten kunnen vertrouwd en veilig met SofortBanking, (voorheen  Direct E-Banking) betalen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Wij maken gebruik van de SofortBanking koppeling van Sisow. SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen. Klanten van ING, ABN Amro, SNS en Regio Bank kunnen ook via SOFORTBanking betalen. Klanten van de Rabobank niet. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat je bestelling direct kan worden verwerkt.

  Bankoverschrijving

Mocht je liever via bankoverschrijving willen betalen dan is dit ook mogelijk. Je plaatst een bestelling en kiest voor bankoverschrijving. Hierna ontvang je een email van Sisow Payment Innovations met daarin de betaalgegevens die jij nodig hebt om de betaling meteen te kunnen uitvoeren.

Zodra de betaling is ontvangen wordt je bestelling verwerkt en verzonden.

  PayPal

Makkelijk, snel en veilig online betalen kan ook met PayPal. Indien je een account heeft bij Paypal dan kun je de betaling in onze webshop via dit betaalsysteem verzorgen. Voor PayPal heb je geen kaartlezer nodig.

Het geld wordt automatisch van je Paypal account afgeboekt op het moment dat je de betaling doet.  Het gebruik van PayPal wordt voor ons door Sisow verzorgd.

  VVV Cadeaubon

Wanneer je kiest voor de betaalmethode met een VVV cadeaubon, word je doorgestuurd naar de betaalpagina van Payment Provider Sisow. Hier kunt je vervolgens de gevraagde gegevens invullen om de betaling af te ronden.

  Afterpay

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

Met AfterPay heb je de mogelijkheid om het product eerst te bestellen en pas na levering te betalen.  Als je hebt gekozen voor achteraf betalen ontvang je via e-mail een digitale acceptgiro van AfterPay om het gekochte product(en) te betalen. Voor de betaalmethode acceptgiro wordt een bedrag van van €0,95 aan acceptgirokosten berekend. AfterPay is alleen beschikbaar in Nederland en gebonden aan een maximum bedrag van € 125,00 voor de eerste betaling via AfterPay en € 250,00 voor iedere volgende betaling.


AfterPay voert voor www.used2b.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. 

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

 

 

© Copyright 2022 Used2b.nl Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »