Retourneren

Hoewel wij de kwaliteit van onze artikelen continu proberen te waarborgen, kan het toch gebeuren dat onze artikelen niet aan je verwachtingen voldoen.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan van ons het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De retourkosten naar het magazijn van used2b zijn echter voor eigen rekening. Deze kosten bedragen doorgaans €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL (www.postnl.nl) of andere vervoerders. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons magazijn te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht verzoeken we je contact met ons op te nemen via [email protected].  Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits wij het product in goede orde retour ontvangen hebben.

Retourneren kan uitsluitend op de volgende manier:

1 Meld de retourzending aan door in te loggen in MY ACCOUNT op de webshop van used2b tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Volg de stappen.

2 De producten en de verpakkingen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
Pak de producten en alle toebehoren weer goed in, zodat wij de retourzending onbeschadigd ontvangen. Voeg aan het pakket een briefje toe met daarop je ordernummer en de reden van retour. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening en risico. 

3 Stuur het pakket naar:

VASCO fulfilment / magazijn MixMamas

Ringdijk 378

2983 GS Ridderkerk

Nederland

4 Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen, op je rekening. Wil je een ander product ontvangen? Dan plaats je eenvoudigweg een nieuwe bestelling via onze webwinkel. 

Wat kan ik doen bij ontvangst van een beschadigd product?

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, meld ons dit dan binnen 2 dagen via [email protected], het liefst met een duidelijke foto van de beschadiging. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.

© Copyright 2022 Used2b.nl Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »